• Maasstraat 11

Mijn werkplaats strekt zich tijdelijk riant uit tussen Wantij en Beneden Merwede, het voormalige DordtYart en Motorenfabriek aan de Maasstraat 11.

Grote Portretten Galerij

in Pictura

Attentie

Dit weekend is mijn bijdrage aan de Grote Portretten Galerij in Pictura Dordrecht nog tot zondag 16-12-2018 te bezichtigen aan de Voorstraat 190 di t/m zo 13-17 uur.

 

Mijn bijdrage geeft expressie aan de ontmoeting met mijn model, een kennismaking die nooit plaatsvond, maar mij wèl een vrijbrief verschafte tot ontwikkeling van installatie HANGPLEK EN VERSPREEKSTOEL.

De HANGPLEK is hier een kader voor informele ontmoetingen. Een landmark voor kennis, kunde en inzicht-uitwisseling.

De VERSPREEKSTOEL is een platform waarop wie dan ook zichzelf portretteert, zichtbaar en kenbaar maakt.

 

 

boy bastiaans 2018
staal 50x250x125cm + 50x100x150cm


WANTED FOR W.WAF

A RESIDENCE, SHOWROOM AND ACCOMODATION

PROEFRIT IN SHOWROOMOPSTELLING  -  WIFI OP DE WOEFWAF

 

Woefwaf      Het kortbenige hondje dat geboren werd uit de kruisbestuiving tussen stoel en tafel, de expressie van twee onafscheidelijke archetypes.

Formaat van een exemplaar, van kop tot staart 140cm, kop 80cm, breed 90cm.

Woefwaf      Vormen hechte relaties in een groep en zijn bijzonder interessant voor openbare ruimtes, stedelijke omgevingen en plaatsen waar gelezen, gegeten en geschreven wordt, zoals een bibliotheek, museum of universiteitsaula.


Waarom      
Een driespan roedel is op speurtocht naar een nieuw onderkomen. Na jarenlange omzwervingen en proefopstellingen bij designmat youngsters Berlin, young designers network showroom Eindhoven, werkstadt Dordrecht, dutch designweek amaro's ketelhuis Eindhoven, cbk de krabbedans Eindhoven en de centrale bibliotheek Dordrecht, zijn ze nu op zoek naar een nieuw en duurzaam onderkomen. Bij voorkeur in een sociaal-culturele, educatieve omgeving.

© 2018 boybastiaans